Strippenkaart Online review – hét systeem voor de serieuze ondernemer!

Leestijd: 4 minuten

In deze review wordt het systeem Strippenkaart online besproken. Alex Buijk heeft dit systeem ontwikkeld.

Wat is Strippenkaart Online?

Strippenkaart Online is hét systeem voor de serieuze ondernemer! Strippenkaart Online is software voor ondernemers om de administratie te vereenvoudigen en op een efficiënte manier te werken. Je kunt diensten aanbieden waarbij klanten regelmatig gebruik van kunnen maken op onregelmatige basis. Dit is in tegenstelling op regelmatige basis zoals wel het geval is bij een abonnement.

De online strippenkaart bevat een tegoed waarmee de klant werkzaamheden kan aanvragen. De klant koopt bijvoorbeeld een pakket van 10 uur verdeeld over 10 strippen. Als de klant een opdracht voor jou heeft, stuurt hij jou een bericht via het strippenkaart online systeem en ga jij er mee aan de slag. Per strip wordt er 1 uur afgeschreven van de strippenkaart van de klant.

Je kunt ook bijvoorbeeld 4 strippen per uur hebben voor je werkzaamheden en per kwartier wordt er een strip afgeschreven. Kortom, je kunt de pakketten zelf eenvoudig inrichten zoals jij wilt. Is het tegoed op dan krijgt de klant automatisch een reminder.

Hoe werkt Strippenkaart Online?

Het Strippenkaart Online systeem bestaat uit een klantenportaal en een ondernemersportaal.

Ondernemersportaal

Strippenkaart online systeem
Ondernemersportaal

Als ondernemer maak je een account aan met je bedrijfsgegevens en registreer je je gratis bij Mollie. Mollie is nodig om betalingen te kunnen ontvangen van de klant.

Je kunt zelf pakketten aanmaken die aansluiten op je werkzaamheden voor de klant. Zo kun je het aantal strippen bepalen per pakket. Tevens kun je een bepaalde waarde geven aan een strip. Bijvoorbeeld: 1 strip is een uur waard aan ondersteuning of met 1 strip mag je 1 tennisles volgen.

Als je bedrijf meerdere medewerkers in dienst heeft kun je de medewerkers toevoegen aan het systeem. De medewerkers kunnen dan ook een werkverzoek van de klant oppakken en uitvoeren.

Zodra een klant een betaling uitvoert van een pakket wordt er direct automatisch een factuur aangemaakt. De factuur wordt per e-mail gestuurd naar de klant en naar je onderneming. De facturen kun je inzien in het de ondernemers- en klantenportaal.

Je kunt nieuwsbrieven sturen naar alle klanten of naar specifieke klanten.

Het Strippenkaart Online systeem kun je makkelijk aanbieden op jouw eigen website.

Klantenportaal

Klantenportaal transacties strippenkaart online
Klantenportaal

Een klant kan zich aanmelden via een formulier maar je kan ook zelf een klant toevoegen in het systeem.

De klant kan een werkverzoek indienen en zijn transacties bekijken in het klantenportaal. Ook kan de klant een extra pakket via het portaal kopen. De klant wordt op de hoogte per e-mail als er strippen zijn af- of bij zijn geschreven.

Wie heeft het systeem ontwikkeld?

Strippenkaart online-Alex-Buijk

Alex Buijk heeft het systeem ontwikkeld. Alex ken ik al ruim 8 jaar. Hij is een bevlogen ondernemer en is heel goed bezig omdat hij de juiste mindset heeft! Alex is webdesigner (phoenixpro.nl) en een bekende goochelaar in de entertainment wereld (alexbuijk.nl).

Met passie heeft hij ook in 2020 Strippenkaart online ontwikkeld en is momenteel bezig om het systeem naar een hoger level te tillen.

Voor wie is Strippenkaart Online geschikt?

Strippenkaart online is een oplossing voor ondernemers en midden- en kleinbedrijven (MKB) om de tarieven die op basis van uren worden gefactureerd aan de klant te vereenvoudigen. De facturatie verloopt automatisch in de strippenkaart online systeem.

Welke ondernemers maken hier gebruik van? Denk bijvoorbeeld aan website ontwikkelaars, webdesigners, tekstschrijvers, tennislessen, fotografen, virtual assistents of zzp’ers die advies geven op een bepaald gebied.

Wat kost Strippenkaart Online?

Je kunt kiezen uit 3 opties.

MaandKwartaalJaar
27 Euro67 Euro197 euro
Maandelijks opzegbaar15% korting!40% korting!

Waarom zou jij voor Strippenkaart Online kiezen?

Hier een aantal voordelen en nadelen op een rijtje gezet.

Nadelen voor de ondernemer

 • Er zijn geen rollen en rechten gedefinieerd voor medewerkers die je toevoegt. Iedereen is beheerder en mag alles.
 • 2 factor authenticatie ontbreekt. Beveiliging van accounts kan beter.

Ik heb de nadelen aan Alex doorgegeven en hij gaat ermee aan de slag. Ik heb van hem antwoord gekregen dat hij het autorisatiebeheer van de medewerkers netjes gaat verwerken in het systeem.

Voordelen voor de ondernemer

 • Je kunt een eigen invulling geven hoeveel strippen in een pakket gaan en een bepaalde waarde geven aan de strippen. Bijvoorbeeld 1 strip is een kwartier of 1 strip is een tennisles,
 • Je hebt zekerheid van je inkomsten want de klant betaald vooraf.
 • Je bespaart tijd. De facturatie gaat automatisch en je hoeft niet meer losse facturen te maken voor elk uurtje.
 • Je hebt geen zorgen over openstaande facturen van de klant.
 • Het strippenkaart online systeem is zeer gebruiksvriendelijk.
 • De Strippenkaart Online software kun je makkelijk integreren op jouw website
 • Als je gebruik maakt van de website factuursturen.nl voor je boekhouding dan kan je de facturen van het Strippenkaart online systeem importeren in het boekhoudingssysteem van

Nadelen voor de klant

Zie jij nadelen? Ik niet :-). Voor de klant is het zo klantvriendelijk gebouwd dat iedereen er mee overweg kan.

Voordelen voor de klant

 • De klant hoeft geen abonnement af te sluiten waar hij aan vast zit. De klant weet vooraf wat hij gekocht heeft.
 • Het klantenportaal van het strippenkaart online systeem is zeer gebruiksvriendelijk.
 • Klanten kunnen via het systeem betalen en de pakketgegevens inzien.

Mijn conclusie over Strippenkaart Online

Ik kan Strippenkaart Online van harte aanbevelen! De Strippenkaart Online software is een geïntegreerd systeem. Je kunt als ondernemer met 1 inlogaccount de pakketten aanmaken, de klant laten betalen, automatisch facturen sturen en de klantgegevens bekijken. Zelfs de opdrachten van de klant krijg je ook via het systeem binnen i.p.v. een aparte werkverzoek via de e-mail.

Zonder de handleiding te lezen van te voren kon ik mijn weg vinden in het Strippenkaart Online systeem. Dit betekent dat het systeem zeer gebruiksvriendelijk is.

Waar wacht je nog op? Wil je ondernemen zonder stress? Klik op onderstaande link!

Strippenkaart Online is hét systeem voor de serieuze ondernemer!

Plaats een reactie